Wat is intuïtief coachen?

Intuïtief coachen klinkt voor sommigen misschien wat zweverig, maar is het helemaal niet.

Ik richt mij op jouw gevoel en werk niet met een standaard stappenplan. Ik ga uit van jouw unieke behoeften en help je inzicht te creëren in jouw eigen situatie, zodat jij je eigen antwoorden vindt op je persoonlijke vraagstukken.

Dat betekent automatisch dat mijn coaching maatwerk is.

Als coach luister ik naar mijn intuïtie en voel aan wat jij nodig hebt tijdens onze sessies. Ik geef je geen kant-en-klare oplossingen, maar help jou om zélf van A naar B te komen. Dit vraagt om een flexibele en organische aanpak, die aansluit bij jouw specifieke situatie. Ik richt me niet op één specifiek onderdeel maar kijk naar het brede plaatje: van mens tot mens. Dat betekent zowel de mentale, emotionele, fysieke als spirituele gesteldheid.

Ik ga uit van jouw unieke behoeften en help je inzicht te creëren in jouw eigen situatie.

Contact

Home

Ontmoet

Wat is intuïtief coachen?

Wat ik voor jou beteken

Contact