Vrijblijvend kennismakingsgesprek

 Is intuïtief coaching wat je nodig hebt? Kom er achter tijdens een vrijblijvende kennismaking!

Tijdens de vrijblijvende kennismaking bespreken we jouw problemen, wensen, vragen en verwachtingen. Daarnaast vertel ik je graag over mijn werkwijze, zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. Als je je gegevens achterlaat, dan neem ik binnen 2 dagen contact met je op om een afspraak in te plannen!

Waarom ik altijd start met een kennismakingsgesprek

Er is geen vast stramien van het een traject; niet per persoon, niet per sessie en niet per type casuïstiek… In het moment bepalen we samen wat zinvol is en passend is om in te zetten ten behoeve van jouw otnwikkeling. Dat is precies de kracht van intuïtief coachen.

Om bovenstaande te bepalen, starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gratis en no strings attached. Tijdens dit gesprek ontdekken we samen of het klikt en ik bij jou en jouw vraagstuk(ken) pas.

Ervaar je het als positief? Dan zetten wij de volgende stap!

Hoe het vervolgtraject eruitziet

Intakegesprek

  • Duur van het gesprek: 1 á 1.5 uur
  • Locatie: in mijn coachpraktijk of digitaal via een videocall

Het intakegesprek helpt jou om jouw vraagstuk(ken) helder te krijgen en mij om jou beter te leren kennen. We onderzoeken samen jouw verwachtingen en doelstellingen, zetten deze op papier en leggen het vast in een coachovereenkomst. De opgestelde coachovereenkomst is de vertrekpositie van ons traject.

Het coachtraject

  • Duur van elk gesprek: 1 á 1.5 uur
  • Locatie: in mijn coachpraktijk of digitaal via een videocall

We zullen tijdens het traject gesprekken voeren in afwisseling met passende werkvormen. Tijdens de sessies laat ik je vooral veel voelen en ervaren. Vaak met behulp van rationele of intuïtieve werkvormen. Bij rationele werkvormen kun je denken aan manieren om je gedachten om te buigen. Intuïtieve werkvormen zijn er meer op gericht om in contact te komen met je gevoel. Daarnaast kunnen we ook letterlijk in beweging komen door de natuur en de omgeving buiten in te zetten tijdens een wandeling.

Duur sessies

We werken op een praktische manier om jouw doelen te bereiken. Hoeveel sessies je nodig hebt, hangt af van de grootte van jouw vraagstuk(ken) en de tijd die je zelf nodig hebt in dit proces. De coachsessies vinden meestal om de week plaats, zodat jij de tijd en ruimte krijgt om zelf aan de slag te gaan met de opgedane inzichten en eventuele huiswerkopdrachten

Klein vraagstuk

Bij een kleine vraag zijn 2 á 3 van sessies met een duur van 1 á 1.5 uur meestal voldoende.

Grote vraagstukken

Grotere vraagstukken bestaan al snel uit 5 á 8 sessies met een duur van 1 á 1.5 uur, verdeelt over 2 tot 4 maanden.

De afronding

  • Duur van afsluitende gesprek: 1 uur
  • Locatie: in mijn coachpraktijk of digitaal via een videocall

Samen blikken we terug op jouw ontwikkelproces. Het geeft je de kans om terug te kijken op je persoonlijke ontwikkelingsreis en te zien hoe ver je bent gekomen. Dit helpt je om bewust te worden van je vooruitgang en te waarderen welke inzichten je hebt opgedaan.

Tijdens dit gesprek kunnen we samen leermomenten identificeren, waardoor je nog beter begrijpt wat wél en niet effectief was in het coachingproces. Hierdoor kun je jouw groei verder voortzetten en nieuwe doelen stellen voor de toekomst.

Het afrondende gesprek sluit het traject op een positieve en bevredigende manier af, waardoor je je klaar voelt voor de volgende stappen in je leven. Bovendien biedt het gesprek ruimte om feedback te geven en te ontvangen, waardoor zowel jij als ik kunnen blijven groeien en verbeteren. Want ook ik blijf mij graag voortdurend ontwikkelen!  

Ik ga uit van jouw unieke behoeften en help je inzicht te creëren in jouw eigen situatie.

Contact

Home

Ontmoet

Wat is intuïtief coachen?

Wat ik voor jou beteken

Contact