Ontmoet

´Ik vind dat iedereen het verdient om gezien te worden.´

Tussen de weilanden van het Winterswijkse Woold – waar vele melkkoeien graasden – fietste ik dagelijks van onze boerderij naar mijn basisschool. Een kleine basisschool waar ik me ontplooide en ontwikkelde tot de persoon wie ik nu ben.

Gedurende mijn vervolg jaren op school viel mij op dat het in de huidige maatschappij niet altijd vanzelfsprekend is dat jij wordt gezien en jouw gevoel wordt gehoord. Waar men je wél toetst op de leerkaders, leer je immers weinig over jezelf – om jezelf te kunnen (er)kennen en begrijpen –  wie je bent met al je unieke kenmerken, gedachten, emoties en opgebouwde ervaringen. Antwoorden op persoonlijke vraagstukken die alleen jíj kunt geven.

Foto Demi Scholten

Mijn naam is Demi Scholten en ik vind dat iedereen het verdient om gezien te worden. Ik wilde als jong meisje mezelf beter leren kennen, maar las pas op latere leeftijd boeken, volgde coachingstrajecten en schreef me in voor erkende studies, zoals coaching gezonde leefstijl, toegepaste filosofie en intuïtief coachen.

Met mijn onderneming ‘Demi Scholten – coaching van mens tot mens’ help ik (jong)volwassenen door middel van één-op-één coaching.

Samen vinden wij de antwoorden op jouw persoonlijke vraagstukken…

Vragen die ik zelf vroeger zo heb gemist, omdat ze nooit werden gesteld.

Mijn innerlijke drijfveren om te coachen

=

Eerlijk en oprecht

Vanuit een oprechte verbinding – van mens tot mens – waarin een eerlijke kijk op ons zelfbeeld er helemaal mag én kan ‘zijn’.

=

Compassie, liefde en mededogen

Vanuit een gelijkwaardige relatie waarin (zelf)liefde en oordeeloosheid met – hart en ziel – centraal staat in het contact.

=

Gezien worden

Vanuit mijn visie dat iedereen het verdient om gezien te worden.

Contact

Home

Ontmoet

Wat is intuïtief coachen?

Wat ik voor jou beteken

Contact