Coach voor (jong)volwassenen

Demi Scholten
Lees meerContact

Niet langer wachten?

Plan direct jouw gratis kennismaking!

Welkom

Goed dat je er bent!

Hey daar, welkom! 👋🏼

Wat goed dat je hier bent – want dat betekent dat je open staat om met jezelf aan de slag te gaan. De eerste stap is gezet!

Ik help je graag. Bij ‘Coaching van mens tot mens’ gaat het om grip krijgen op je mentale gezondheid, het (her)vinden van positieve vibes, overzicht creëren in de chaos en duidelijkheid krijgen in wat je écht wilt, te midden van al die keuzes die voor je liggen. Het is tijd om jezelf beter te leren kennen, rust te scheppen en te ontdekken wat jou uniek maakt.

Kijk rustig rond op de website en ontdek wat ik voor je kan doen. Als je het fijn vindt, neem dan contact met me op. Via WhatsApp (rechtsonderin), het contactformulier of per e-mail.

Praten kan altijd. Tot snel!

Demi Scholten

 

Geen wachtrijen

Binnen 24 uur ontvang jij reactie en plannen we een afspraak. Hier begint de start van jouw herstel.

Achterhoek

Mijn praktijkruimte bevind zich nabij de bossen en het groen. Dat maakt dat we ook naar buiten kunnen tijdens onze coachsessies.

Jongeren

Dé doelgroep waar ik mij graag voor inzet! Als jongvolwassene kan ik gemakkelijk aansluiting vinden bij de belevingswereld van jongeren. 

DIENSTEN

Wat ik voor jou kan betekenen
Ik help je om dichter bij je gevoel te komen en vraagstukken in kaart te brengen. We heffen samen je blokkades op die je belemmeren in het maken van keuzes en kijken naar welke waarden voor jou het belangrijkste zijn. Ik stel vragen en zet passende methodieken in zodat jij jouw eigen antwoorden vindt. Zie mij als een soort privé-gids: ik help je, zodat jij zelf de juiste weg vindt en zo lekkerder in je vel zit.

Voorstellen

Ontmoet

Mijn naam is Demi Scholten en ik vind dat iedereen het verdient om gezien te worden. Ik wilde als jong meisje mezelf beter leren kennen, maar las pas op latere leeftijd boeken, volgde coachingstrajecten en schreef me in voor erkende studies, zoals coaching gezonde leefstijl, toegepaste filosofie en intuïtief coachen.

Met mijn onderneming ‘Demi Scholten – coaching van mens tot mens’ help ik (jong)volwassenen door middel van één-op-één coaching. Samen vinden wij de antwoorden op al jouw persoonlijke vraagstukken…

Vragen die ik zelf vroeger zo heb gemist, omdat ze nooit werden gesteld.

Waarden

Ik doe dit vanuit

Vertrouwen

Vertrouwen is een belangrijk onderdeel van een succesvolle coachingsrelatie.

Samen onderzoeken

We vinden de antwoorden op jouw vragen vanuit de houding: I don’t know, let’s find out?!

Van mens tot mens

Tijdens de coaching richten we ons niet op één specifiek onderdeel maar kijken we naar het complete plaatje: van mens tot mens.

Professioneel

Ik ben lid van de NOBCO. Dit betekent dat ik voldoe aan de professionele standaarden en ethische codes van de beroepsvereniging.

Vivian - 31 jaar

‘Ik heb het coachtraject als heel positief ervaren. Ik ging door een moeilijke periode en dit heeft me echt even weer handvaten gegeven hoe ik het beste met negatieve gedachten om kan gaan.’

Jolien - 34 jaar

‘Ik heb het coachtraject als heel fijn ervaren. Je gaat veel terug naar je gevoel (zonder dat het te “zweverig” wordt, o.a. door fijne methodieken die een hoop kunnen verhelderen. Demi weet de juiste methodieken toe te passen.’

Tino - 43 jaar

‘Demi beschikt van nature over een rust die ze van zichzelf heeft en wat ze ook uitstraalt. Hierdoor voel je je al snel prettig en op je gemak bij haar.’

Dieuwertje - 28 jaar

‘Ik heb het coachtraject bij Demi als zeer prettig ervaren en zou het iedereen aanraden om aan zichzelf te werken, ook al denk je dat je het niet persé nodig hebt.’

Ontdek

Wat is intuïtief coachen?

Intuïtief coachen klinkt voor sommigen misschien wat zweverig, maar is het helemaal niet.

Ik richt mij op jouw gevoel en werk niet met een standaard stappenplan. Ik ga uit van jouw unieke behoeften en help je inzicht te creëren in jouw eigen situatie, zodat jij je eigen antwoorden vindt op je persoonlijke vraagstukken.

Dat betekent automatisch dat mijn coaching maatwerk is.

Contact

Gosselinkweg 19, 7108 BP Winterswijk-Woold
info@demischolten.nl
06 22 93 95 67